Lóci és a többiek – rajzpályázat

Lóci és a többiek címmel megyei szintű rajzpályázatot hirdet 1-8. osztályos tanulók részére – a költészet napja tiszteletére, a 115 éve született Szabó Lőrinc költő, műfordító emlékére – a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár.

Pályázni bármelyik Szabó Lőrinc-vers illusztrálásával lehet. A kép technikája szabadon választható, bármilyen eszköz (vízfesték, ceruza, zsírkréta stb.) használható. A kép nagysága A/3-as méretű lehet. Az illusztrációk hátoldalán fel kell tüntetni a pályázó nevét, iskoláját, elérhetőségét, a vers címét és a kategóriát (I. kategória: 1–4. osztály; II. kategória : 5–8. osztály).
A legszebb és legötletesebb alkotások készítői ajándékot kapnak. A pályaművek beérkezésének határideje: 2015. március 30. Beküldhető postán (3501 Miskolc, Pf.: 176.), vagy leadható személyesen a gyermekkönyvtárban (Miskolc, Görgey A. u. 11.)
Az illusztrációs pályázat eredménye 2015. április 8-tól elérhető a könyvtár honlapján.
A legsikerültebb alkotásokból 2015. április 10-én, pénteken délután 2 órakor kiállítás nyílik a könyvtár központi épületében (Miskolc, Görgey A. u. 11.)
A pályázat plakátja