Tanévkezdő akció diákoknak - most a felét is megfelezzük!

Sok diáknak éppen iskolai inspiráció alapján lehet szüksége olyan régi vagy új folyóiratra, újságra, kottára vagy más zenei anyagra, esetleg DVD-n megnézhető filmre, idegen nyelvű könyvre vagy oktatóanyagra, képzőművészeti kiadványra, helytörténeti dokumentumra - és persze szak- vagy szépirodalomra, amit az iskolai könyvtárban nem talál meg.

Ezért Miskolc város könyvtára tanévnyitó kedvezménnyel várja a 16 év feletti diákokat.

16 év alatt ingyenes a beiratkozás - 16 év fölött most, szeptember 7–27. között az egyébként félárú díjat is megfelezzük, a tanulók mindössze 400 forintért egy évig tagjai lehetnek a városi könyvtárnak. A kedvezmény nemcsak a jól ismert, Népkert melletti központi épületben vehető igénybe, hanem minden fiókkönyvárban is – és az olvasójegy is mindegyikben érvényes.

Az új beiratkozók pedig még ajándékot is kapnak: INGYEN internetidő vagy nyomtatás közül választhatnak!

Közel egymillió könyv és folyóirat, DVD, kotta, idegen nyelvű kiadvány – valamint internethasználat, fénymásolás, nyomtatás, és még számos más szolgáltatás kerül így karnyújtásnyi közelségbe – két gombóc fagyi áráért...

II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár központi épület (a Népkert mellett) * József Attila Könyvtár(Szentpéteri kapu) * Kaffka Margit Könyvtár(Csabai kapu) * Móra Ferenc Könyvtár (Avas) * Petőfi Sándor Könyvtár(Diósgyőr) * Tompa Mihály Könyvtár (Martin-kertváros) * Szabó Lőrinc Idegennyelvi és Lévay József Muzeális Könyvtár (Mindszent tér)