Találkozzunk az Írók asztalánál!

Miskolcon a Szent István téren – az idei Könyvtéren – egy asztalhoz ültetjük az írókat és az olvasókat. Az Írók asztalánál dedikálják régi és új köteteiket a szerzők, és lehetőség lesz a kötetlen beszélgetésekre is.

Június 11., szerda
16.30 - Vass Tibor József Attila-díjas költő, az idén 10 éves Spanyolnátha főszerkesztője ajánlja köteteit az olvasóknak.
17.00 - Matusz Gyula bemutatja és dedikálja Éber kómában a magyar foci című könyvét, a kötetet ajánlja a könyv- és a focirajongóknak Oláh Ferenc, a DVTK volt aranycsapatának kapitánya is.

Június 12., csütörtök
13.00 Gál Halász Anna legújabb, sorrendben a 14., Utak, ha találkoznak című kötetét (is) dedikálja.
17.00 Csorba Piroska Szabó Lőrinc-díjas író, költő és Fecske Csaba József Attila-díjas költő dedikál az Írók asztalánál. A költészet napjára jelent meg Csorba Piroska Falra hányt borsó című „kamaszverskötete”, a könyvhét újdonsága Fecske Csaba gyermekverskötete: A sivatag hajója.

Június 13. péntek
13.30 Juhász Kató dedikálja olvasóinak a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánlott mesekönyveit, az állatvilág csodáiról, a természet titkairól szóló regényes történeteit.
14.30 Serfőző Simon József Attila-díjas költő dedikálja legújabb, az ünnepi könyvhétre megjelent  Semmi sem úgy van című kisregényét (is).
15.30 Kisvárkonyi Csaba dedikál az Írók asztalánál. Az elsősorban világutazóként ismert, Miskolcon élő angoltanár leginkább fantasztikus könyveket írt. Rajongói hozzájuthatnak a korábban megjelent köteteihez is.

Június 14., szombat
11.00 Vitkolczi Ildikó, a Chorum Sieram; a Walter, a falra festett sárkány; valamint a Palkó és Zsófi történeteit tartalmazó kötetek szerzője, a Miskolcon élő író, képzőművész dedikálja könyveit.