Elérhetőség

3530 Miskolc, Görgey Artúr u. 11.
Posta: 3501 Miskolc, Pf. 176.
Telefon: 46/503-120
Fax: 46/340-448
rakoczi@rfmlib.hu
kolcsonzes@rfmlib.hu

Nyitvatartás

ZÁRVA

Online hosszabbítás

Olvasójegy vonalkód
Jelszó (Pl.: 0101)
Elfelejtett jelszó

Slider

Az év versei
A magyar költészet napja tiszteletére a Magyar Napló kiadásában az idén is megjelent Az év versei-antológia. Érdemes beleolvasni. Kattintson a képre!
Apám kakasa
… címmel a magyar költészet napja alkalmából rajzpályázatot hirdetett a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Gyermekkönyvtára. Kattints(on) a képre, és kiderül: kik a díjazottak!
Üzenet az olvasónak
Részleges szolgáltatással, a kölcsönzés előjegyzésével várja olvasóit könyvtárunk központja és valamennyi fiókkönyvtára 2021. április 12-től, másnap, kedden pedig már kölcsönözni is lehet. Bővebb információért kattintson a képre!
Költészet napja 2021
Idén is rendhagyó módon, online ünnepeljük a magyar költészet napját. Honlapunkon és Facebook-oldalainkon megjelenő tartalmainkról bővebb információt a képre kattintva talál.
Világnapi történetek
Andersen, a dán meseíró születésnapja, április 2-a a gyermekkönyvek nemzetközi világnapja. Ebből az alkalomból olyan könyveket mutatunk be, amelyek nem csak a tartalmuk miatt érdekesek. Kattints(on) a képre!
Nagyhét a művészetben
A húsvét előtti nagyhét, Krisztus szenvedéstörténete örök téma a művészek számára. A képre kattintva olyan kérdéseket talál, melyek kapcsolódnak a könyvek könyvéből ismert eseményekhez és a könyvtárhoz.