Elérhetőség

3530 Miskolc, Görgey Artúr u. 11.
Posta: 3501 Miskolc, Pf. 176.
Telefon: 46/503-120
Fax: 46/340-448
rakoczi@rfmlib.hu
kolcsonzes@rfmlib.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig 9-től 18 óráig

Online hosszabbítás

Olvasójegy vonalkód
Jelszó (Pl.: 0101)
Elfelejtett jelszó

Slider

Forráskutatás
Megkönnyíti a kutatók, a szakdolgozatot író diákok munkáját, ha pontos irodalomjegyzéket kapnak a vizsgált témával kapcsolatos könyvekről, tanulmányokról. Szolgáltatásunk augusztus végéig ingyenes.
A hónap könyvritkasága
Legújabb régiségünk Szemere Bertalan Lombok és töviskék című kötete. Az 1854-ben Párizsban készült kőnyomatos kéziratmásolat most a központi könyvtár földszintjén elhelyezett tárlóban látható. Kattintson a képre!
Augusztusi ajánlat
A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár (Miskolc, Görgey A. u. 11.) nyári napközis táborba hívja a kisiskolásokat (az 1., 2., 3. és 4. osztályosokat). Kattintson a képre!
Kitárul a könyvtár
Július 1-jétől az első száz új beiratkozó ajándékot kap a miskolci II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtárban – a központi épületben és valamennyi tagkönyvtárban is.
Képes időutazás Miskolcon
Folytatódik 7 fordulós helyismereti játékunk. Augusztus 31-ig a Móra Ferenc Könyvtárban (Miskolc, Klapka Gy. u. 2.) látható a képeslap-kiállítás. Részletekért kattintson a képre!
Újra a könyvtárban
Bazsó és Júlia kedden délelőtt a szüleikkel érkeztek a gyermekkönyvtárba. A fotót Vajda János, az Észak-Magyarország munkatársa készítette. A központi épületben hétfőtől péntekig reggel 9-től este 6-ig várjuk az olvasóinkat.