Kedvezményes könyv- és egyéb dokumentumvásárlás a KELLO-nál

Október közepétől november közepéig jelentős engedménnyel ajánlja teljes készletét a KELLO, amely kizárólag on-line rendelés esetén érvényesíthető.

A kedvezményt minden könyvtár, iskola, múzeum, levéltár, művelődési ház és felsőoktatási intézmény igénybe veheti, és élhetnek a lehetőséggel az intézmények dolgozói is.

Megyénkben a KELLO-val szerződéses viszonyban álló önálló könyvtárak és az Ózdi ellátási terület Könyvtári, információs és közösségi helyein dolgozó munkatársak önálló dolgozói kóddal rendelkeznek, így közvetlenül rendelhetnek a KELLO honlapján keresztül.
Más ellátási területhez tartozó települések Könyvtári, információs és közösségi helyein dolgozó munkatársak igényeiket a közvetlen kapcsolattartó városi könyvtárnak, vagy a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Terület-ellátási csoport munkatársának, Székelyné Csetneki Ibolyának juttathatják el, s központilag tudjuk a rendelést lebonyolítani.
Nagyon fontos, hogy a KELLÓ honlapján lévő adatbázis felhasználásával jelentse be mindenki az igényét és jelezze a példányszámot is.

A kedvezmény mértéke:
magyar nyelvű könyvek (egyes szak- és kézikönyvek kivételével) 40 %
egyes szak- és kézikönyvek, CD, DVD, hangoskönyv 25 %

A www.kello.hu honlapon keresztül történő vásárlás mellett a kedvezmény a boltokban is igénybe vehető. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes, s a megrendeléseket a beérkezés sorrendjében teljesítik.

További kérdésekkel a KELLO könyvtári értékesítési csoport munkatársaihoz lehet fordulni:
ertekesites@kello.hu

A kedvezményes ajánlat itt olvasható