Miskolc a Magyar Demokratában

„Orbán Viktor: Miskolc nem a munkanélküliek, hanem a munkaerőt kereső vállalkozások város” – olvashatjuk a Magyar Demokrata február 17-i számának címlapján, a fotón pedig a miniszterelnök mellett Kriza Ákos, Miskolc Megyei Jogú Város polgármestere látható. A Fidesz és a KDNP lillafüredi évadnyitó frakcióülése alkalmat adott arra, hogy Orbán Viktor február 11-én találkozzon Kriza Ákossal is, akkor hangzott el a címlapra került idézet. A lap beszámol a találkozóról és egy Kriza Ákossal készült rövid interjút is közölnek, a címe: A kormány szán időt Miskolcra.
Ugyanebben lapszámban foglalkoznak a pedagógusok követeléseivel, a miskolci Herman Ottó Gimnáziumból indult nyílt levél hatására elindult tiltakozási hullámmal. Izzó vasak az ösvényeken címmel jelent meg a miskolci Pilz Olivér pedagógussal, a Tanítanék Mozgalom szóvivőjével készült interjú. Bővebben a Magyar Demokratában.
A lap megtalálható a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtárban (is). A központi épületben keresse az I. emeleti folyóirat-olvasóban!