Kötetbemutató - Miskolc mindig várni fog

A Miskolcon született és élő Reiman Zoltán a város csodálatos értékeit, valamint a miskolciság érzését foglalta ezúttal kötetbe. Azt az érzést, amely nem csupán az itt élőket igézi meg, hanem szinte azonnal magával ragadja az idelátogatókat is. A kötetet két könyvtár is bemutatja Miskolcon.

A blogger előző kötetéhez hasonlóan ez a könyv is túrára invitálja az olvasót. Ám a belvárosi útvonal mellett egy hosszabb, a várost átszelő Martin-kertvárostól Lillafüredig tartó, autós túrát is tartalmaz.

A két külön-külön három-öt órás utazáson Miskolc sokszínűségével ismerkedhet meg az olvasó: a várost alakító és meghatározó értéket teremtő közösségekkel, emblematikus épületekkel és történetükkel.

A szerző ezt a kötetét is megfűszerezte azokkal az általa ajánlott éttermekkel, kávézókkal, bárokkal, ahol a fáradalmakat kipihenheti a látogató.

A könyv első bemutatója 2020. február 5-én, szerdán délután 4 órakor kezdődik a Szentpéteri kapui József Attila Könyvtárban.

A kötet második bemutatója 2020. február 12-én, szerdán délután fél 5-kor kezdődik a Park utcai Kaffka Margit Könyvtárban.

Az estet Lichtenstein Raymond moderálja. A kötetből Barta Mária Viola színész olvas fel részleteket.