Nagy Könyves Beavatás – 2018

Olvastad Veronica Roth: A beavatott című könyvét? Ha igen, már tudhatod, hogy te melyik csoporthoz tartoznál a Választási Ünnepség után. Lennél Önfeláldozó? Vagy inkább Bátor? Esetleg Művelt vagy Őszinte? Akár olvastad, akár nem, most te is lehetsz beavatott – kezdődik ugyanis a Nagy Könyves Beavatás!

Válassz társakat, és mutassátok meg magatokat az országos játékban!
Hogy mi a lényeg? Ti választjátok ki, melyik könyvet olvassátok el. Aztán beavathatjátok az egész országot abba, hogy miért érdemes elolvasni! És megmutathatjátok, mi az, amit még ki tudtok hozni belőle: Egy új képregény? Egy tuti szimulációs játék? Egy igazi könyves sms?
Esetleg újraírnátok egy-egy jelenetet? Rajta!
Ha elmúltál 14 és még nem vagy 21 éves, állj össze 3-5 barátoddal, regisztráljatok október 28-ig a http://nagykonyvesbeavatas.hu oldalon.
A csapatotok nevét és elérhetőségét küldjétek el a faitlieszti@rfmlib.hu címre, mert könyvtárunkban nemcsak könyveket találtok, de segítséget is kaptok a versenyhez!
A jó buli mellett programok és sok-sok ajándék, többek között e-book-olvasó vár titeket!
A játék részleteiről olvashatsz a http://nagykonyvesbeavatas.hu oldalon, a II. Rákóczi Ferenc Könyvtárban (Miskolc, Görgey A. u. 11.) személyesen is szívesen segítünk, ha kérdésed van!