Szavalóversenyt szervez a könyvtár

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 67. évfordulója tiszteletére versmondó versenyt hirdet a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár miskolci iskolák tanulói számára két korcsoportban. (I. az általános iskolák 7-8. osztályai és az annak megfelelő középiskolai évfolyamok tanulói; II. 9-12.évfolyamos középiskolai tanulók).

A megmérettetésre minden miskolci oktatási intézményből nevezhetnek diákok. A döntőt 2023. október 19-én, csütörtökön délután 1 órától, a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár központi épületének előadótermében (3530 Miskolc, Görgey Artúr utca 11.) rendezik.
Nevezési határidő: 2023. október 12., csütörtök 16 óra
A versenyen résztvevő valamennyi tanulót jutalmazzuk. Az első helyezettek felkérést kapnak a jövő évi városi költészet napi ünnepségen, valamint a könyvtár különböző rendezvényein való közreműködésre.
A nevezési lapokat, valamint a felkészülés megkönnyítése érdekében készült irodalomjegyzéket és versösszeállítást, valamint a felhívást és a jelentkezési lapot a csatolmányok között találja. A nevezéseket a szavaloverseny@rfmlib.hu címre kérjük beküldeni.
 

Csatolmányok